Om oss

Norge er et land hvor industriens røtter vokser sammen med naturen. Vannkraft, fisk, aluminium, olje og gass danner kjernen av norsk industri og eksport. Industrien byr på komplekse utfordringer, hvor teori møter praksis. Vi jobbet mange år i disse bransjene, og kjente glede når papir ble til stål og frustrasjon når papir forble papir.

Derfor startet vi, Per Christian Myklebost og Baard Havdal, Northwest i 2014. Et sted hvor vi kunne ta ideer og tegninger, og omdanne dem til maskiner som faktisk gjorde jobben. For det er her vår lidenskap ligger, hvor ideene blir til virkelighet, hvor håndfaste konstruksjoner fungerer og skaper verdi for industri og samfunn.I dag utgjør vi et dedikert team på 15 personer som arbeider for å løse komplekse utfordringer for betydelige aktører i norsk industri.

Vi har egne lokaler i Kristiansund og leverer prosjekter over hele verden med våre kunder og samarbeidspartnere. Med Northwest Solutions kan du være trygg på at vi lager løsninger som fungerer. Fra tegning til ferdig maskin. Vi løser det.

Tidslinje

2014
Northwest Solutions blir etablert
2016
Flyttet inn i eget bygg med lager og kontor
2018
Startet samarbeid med underleverandører på fabrikasjon – omsetning 10 mNok
2019
Fabrikasjonsarbeidet setter fart, omsetning øker til 20 mNok
2022
Leverer et stort antall totalleveranser med mye fabrikasjon, omsetter for over 100 mNOK

Selskapet

Sertifiseringer

Northwest Solutions er sertifisert iht. ISO 9001 og våre samarbeidspartnere har sertifisering innen bl.a. ISO 9001, 3834, 14001 og1090.

Ansatte
Alaa Imad Taamori

Prosjektingeniør

Are Gjerde

Fagsjef produksjon

Ari Magnussen

Produksjonsoppfølger

Baard Christian Havdal

Senior prosjektingeniør

Dan-Filip Sporsheim

Konstruktør

Helge Havdal

Senior Prosjektingeniør

Kurt Olav Sundsøy

Produksjonsoppfølger

Nils Bjarne Skaret

Teknisk innkjøper

Per Christian Aas Myklebost

Daglig leder

Rune Haugen

Konstruktør

Steffen Skjong Røssevold

Prosjektingeniør

Torbjørn Gjersøe

Konstruktør

Trine Ellingsen

Supply Chain Manager

Karriere hos Northwest

Northwest er i sterk vekst, og vi søker dyktige medarbeidere som deler vår lidenskap for å løse komplekse ingeniørproblemer og bygge avanserte mekaniske konstruksjoner. Hos oss har du en fot på kontoret og en fot i verkstedhallen, og bør trives med å jobbe både praktisk og teoretisk i en variert arbeidsdag.