Fabrikasjon

Som både designere og byggere bringer vi konseptene dine til live i våre produksjonsfasiliteter. Vår styrke ligger i sømløst samarbeid mellom design og produksjon, med ingeniører engasjert i hver fase for å sikre feilfri overgang fra konsept til ferdig produkt. Vi kan også utføre fabrikasjon basert på eksisterende konstruksjonsunderlag og kan håndtere det meste. Vi forplikter oss til kvalitet og pålitelighet, sertifisert etter ISO-standarder.

Effektiv produksjon

I Northwest Solutions er vi ikke bare designere – vi er byggere. Vår styrke ligger i å bringe design til liv gjennom skreddersydd fabrikasjon. Vi tror fast på at de beste løsningene oppstår når design og produksjon forenes, og dette reflekteres i vårt arbeid hvor våre ingeniører er direkte involvert i hver fase av produksjonsprosessen. Dette tilrettelegger for en sømløs overgang fra konsept til ferdig produkt, med færre feil, misforståelser og forsinkelser.

Fra konsept til konstruksjon

Vår erfaring spenner fra enkle mekaniske enheter til avanserte systemer som fjernstyrte gravemaskiner og komplekse produksjonslinjer for aluminiumsstøperier. Vi tar stolthet i vår fleksibilitet – ingen oppdrag er for små og ingen utfordringer for store. Med kapasitet til å håndtere store konstruksjoner, inkludert sveising og maskinering.

Erfaring og ekspertise

Vårt produksjonsteam, bestående av dyktige ingeniører og fagarbeidere, benytter seg av en rotasjonsordning for å sikre konstant kvalitetsovervåkning og engasjement i alle prosjekter. Vi arbeider tett med et nettverk av pålitelige partnere både i Norge og internasjonalt, slik at vi kan tilby et bredt spekter av mekaniske tjenester, inkludert sveising, maskinering, overflatebehandling, montasje, samt hydraulikk, pneumatikk, og elektroarbeid.

Kvalitet og pålitelighet:

Vi prioriterer alltid kvalitet og nøyaktighet. Vår praksis med å prøvemontere og teste alt i våre produksjonslokaler før forsendelse sikrer at hvert produkt lever opp til våre strenge kvalitetskrav. Vårt engasjement for kvalitet understrekes ytterligere gjennom vår ISO 9001 sertifisering og samarbeidspartnere sertifisert innen ISO 9001, 3834, 14001, og 1090.

Se eksempler på våre leveranser

Våre fabrikasjonstjenester:

  • Maskinering: Presis og tilpasset etter kundens spesifikasjoner.
  • Sveising: Ekspertise i et bredt spekter av sveiseprosedyrer
  • Overflatebehandling: For å sikre holdbarhet og estetikk.
  • Montasje: Nøyaktig og effektiv, for en sømløs sluttmontasje.
  • Hydraulikk og Pneumatikk: Avanserte løsninger for kraft- og bevegelseskontroll.
  • Elektro: Integrert elektrisk design og installasjon.
  • Kvalitetskontroll og inspeksjon: Sikrer at hvert produkt møter våre høye standarder.